Om oss

Xpandera är en community av engagemang!
Livet handlar i grunden om att växa och om att utvecklas och komma till nya insikter. När du är på väg mot dina mål och vet vad dina syften är så flödar du av energi, kreativitet och social kompetens. Att över tid kunna förmå sig att förändra sina synpunkter och berika sitt inre erfarenhetskapital är en kvalité som behöver aktiveras genom högre syften. Det som skulle kunna kallas för visdom om sin egen potential och handlingskraft att göra något av den!

Xpandera har förenat synsättet "Du är din egen mäster" med insikter såsom "Din potential är beroende av din förmåga att omge dig med personer som kompletterar dig".
För att få utväxling måste genuint samarbete till. Det är i sig en utmaning som kräver förmågor!

 

Xpandera är ett resultat av många års samarbete mellan många individer runt om i världen. Alla med en tydlig gemensam nämnare. Viljan att skapa högre värden genom att få individer och grupper att växa. Vi är idag väletablerade och står på en genuin grund av erfarenheter att arbeta med. Vi lever efter devisen att "Du är så värdefull som du kan serva andra". Vi brinner helt enkelt för att ge professionell service som ger andra individer och grupper insikt och förmåga hur de kan nå sin fulla potential.  

Xpandera öppnade i Stockholm i februari 2015 och har dessförinnan fungerat som ett nätverk av personer som i mer än 20 års tid själva förverkligat sina mål och syften, samt fått förmånen att växa genom andra människors engagemang.

Xpandera Stockholm grundades av en sann eldsjäl. En generös och fräck personlighet som brinner för att få individer och verksamheter att växa med sunda värderingar genom fokus på proffessionalism, högt engagemang, individuell coaching och team-spirit. Vi är idag ett 10-tal professionellt engagerade personer och en inre kärna bestående av Xpanderas  grundare och nära partners som utgör ledningsteamet på Sveavägen 98.

VETA MER

Xpandera bjuder in till olika sammankomster för samtal där vi utmanar oss själva i syfte att vinna nya insikter. 

Introkväll 9/10 kl 18.30
Sveavägen 98, Stockholm
Information om vad Xpandera har för mål och syften och hur man blir medlem.

Afternoon Tea & Xpandera din komfortzon  
19/11  kl 15.30 - 17.30

Sveavägen 98, Stockholm
Tea & Scones och utmaningar för sinnet.
Kostnad: 100 kr

anmälan